Putkityöt Helsinki

Putkityöt Helsinki - Herttoniemen LVI-Huolto Oy tekee putkityöt ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella. Putkitöitä olemme tehneet jo vuodesta 1993. Olemme perheyritys, joka palvelee asiakkaitaan jo kolmannessa polvessa.

Asiakaskuntamme muodostuu monipuolisesti kaupungin kiinteistöistä, taloyhtiöistä sekä yksityisasiakkaista. Putkitöiden osalta olemme erikoistuneet kiinteistöjen huolto- ja korjaustöihin. Teemme putkityöt Helsingin alueella, toimialueemme ulottuu Helsingin keskustasta Vuosaareen ja Santahaminasta Pohjois-Helsinkiin.

Palvelemme asiakkaitamme arkisin klo 7-16 välisenä aikana. Palveluumme kuuluvat kaikenlaiset ja kaiken kokoiset putkityöt.

Putkitöihin meille antavat valmiudet ammattitaitoiset asentajamme ja hyvin varustetut huoltoautomme sekä asiakasorientoitunut henkilökuntamme niin konttorin puolella kuin tarvikemyynnissä. Putkityöt toteutamme käyttämäll laadukkaita materiaaleja ja tuotteita, sekä koulutamme jatkuvasti asentajiamme ammattitaidon ylläpitämiseksi. Näin varmistamme, että palvelumme laatu pysyy aina korkeana ja laadukkaana.

Putkityöt Helsinki - Palveluihimme kuuluvat:

WC-laitteiden korjaus ja asennus, joissa olemme erikoistuneet IDO/Arabia ja Gustavsberg-merkkeihin.

Hanojen korjaukset ja asennukset, joissa yleisimmät merkit taas ovat Oras, Mora/FM Mattsson, Damixa, Hansgrohe ja Gustavsberg.

Yleisemmät varaosat löytyvät nopeasti varastoltamme ja erikoisvaraosat saamme tilattua.

Muiden vesikalusteiden, kuten pesualtaan ja kaapistojen asennukset onnistuvat myös meidän kauttamme.

Teemme lämminvesivaraajan asennuksia, joissa yleisimpinä merkkeinä ovat Jäspi, Nibe, Haato ja Metro. Tuomme varaajan kohteeseen, tyhjennämme ja irroitamme vanhan varaajan, asennamme uuden varaajan ja viemme vanhan varaajan pois kierrätykseen.

Vesivuotojen korjaukset sisä- ja ulkotiloissa

 • Korjaamme vuodot käyttövesiputkistossa ja patteriverkostossa, olivat putket sitten pinnassa, rakenteiden sisällä tai kiinteistön ulkopuolella (mustaa putkea, sinkittyä putkea, kupariputkea ja muoviputkea).

  Putkityöt Helsinki - Viemäreiden avaukset, korjaukset ja asennukset

  • Avaamme viemäritukokset keittiössä, kylpyhuoneen lattiakaivossa tai wc-viemärissä. Myös viemärilinjat ja pohjaviemärit saadaan avattua, pestyä sekä kuvattua.
  • Viemäreiden asennukset ja korjaukset (valurautaviemärit ja muoviviemärit) ja niiden kannakointi.
  • Suoritamme myös sadevesiviemäreiden ja kaivojen uusinnat, talojen ulkopuolisten viemäreiden ja putkistojen korjaukset ja uusinnat.
  • Pattereiden ja patteriverkoston huolto- ja korjaustyöt, yleisimpinä merkkeinä Danfoss, TA, Oras ja MMA.
  • Kiintoantureiden vaihto ja huolto, patteriventtiileiden uusinnat jäädyttämällä tai patteriverkosto tyhjentämällä.
  • Pattereiden ilmaukset ja erilaiset lämmityksen säätötyöt, sekä lämmityspattereiden uusinnat kuuluvat palveluihimme.

  Keittiöiden ja kylpyhuoneiden putkityöt

  • Keittiöremonteissa hanan irrotus, hajulukon ja viemäröinnin irrotus ja tulppaus, ja myöhemmin takaisin asennus.
  • Kylpyhuoneremonteissa vesipisteen tai viemärin siirto ja putkittaminen, kalusteiden purku ja takaisin asennus.