Putkityöt Helsinki

Putkityöt jo vuodesta 1993

Herttoniemen LVI-Huolto Oy on perheyritys, joka palvelee asiakkaitaan jo kolmannessa polvessa. Hoidamme putkityöt Helsingin alueella luotettavasti, 30 vuoden kokemuksella.

Asiakaskuntamme muodostuu monipuolisesti kaupungin kiinteistöistä, isoista ja pienistä taloyhtiöistä sekä yksityisasiakkaista. Toimialueenamme on pääosin itäinen Helsinki, mutta tarvittaessa toteutamme putkityöt myös muualla Helsingissä.

Putkitöinä mm. viemäreiden avaukset, korjaukset ja asennukset

Eikö viemäri vedä? Vai tulviiko vesi lattialle? Avaamme viemäritukokset niin keittiöistä, kylpyhuoneen lattiakaivoista kuin wc-viemäreistä. Huolehdimme myös viemärilinjojen ja pohjaviemäreiden kuvauksista, avauksista ja pesuista. Näiden lisäksi meiltä onnistuu myös viemäreiden (valurautaviemärit ja muoviviemärit) asennukset ja korjaukset sekä niiden kannakoinnit.

Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat putkityöt täsmällisesti ja tehokkaasti. Käytössämme ovat aina asianmukaisesti varustetut huoltoautot, joten pystymme usein hoitamaan myös paikan päällä ilmenneet yllätykset nopeasti.

Hoidamme niin pienet kuin suuretkin keittiöiden ja kylpyhuoneiden putkityöt

Teemme keittiöiden ja kylpyhuoneiden putkityöt saneerauskohteisiin. Toteutamme kaikki työt asiantuntevasti, hyvää rakennustapaa noudattaen sekä laadukkaita materiaaleja ja tuotteita käyttäen. Meiltä saat mm. Oras, IDO/Geberit, Gustavsberg, Mora/FM Mattsson, Damixa, Hansgrohe vesikalusteet.

Remonttikohteissa suoritamme mm. vesipisteiden tai viemärien siirrot ja putkitukset, kalustukset, hanojen ja hajulukkojen irrotukset sekä kalusteiden purkutyöt ja tulppaukset ja niiden takaisinasennukset.

Etsitkö putkimiestä Helsingistä?

Putkimiehemme hoitavat luotettavasti ja ammattitaitoisesti hankalammatkin putkityöt Helsingin alueella. Ota yhteyttä ja kerro kuinka voimme auttaa.